Comedy Club

Afbeelding
VOORVERKOOP
13.50
AVONDKASSA
15.00
tickets Locatie P60 Suite Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Woensdag 22 maart is alweer de derde editie van de P60 Comedy Club en daar kun jij bij zijn! Ook in maart hebben we weer een prachtige line-up met vier fantastische comedians op het programma. Deze editie wil je niet missen, dus bestel snel je tickets en zorg dat je erbij bent!

Maartje Mikx

Maartje staat het liefst elke dag op het podium. Ze heeft op een podium ook echt bijna alles al gedaan. Teksttoneel, improvisatie, bewegingstheater, musical, opera, rock bandje, akoestisch bandje, kerkkoor natuurlijk, klassiek ballet, jazz ballet, folklore (dat is volksdansen), flamengo en tapdans.

Comedy is het enige wat nog over is... dus, hé... let’s go! Een paar jaar geleden is ze gescheiden en het daten is behoorlijk veranderd sinds de jaren negentig. Ze heeft een groot hart en ze is een eeuwige optimist dus het komt vast goed.  

Je kunt Maartje tegenkomen in heel Nederland in theaters en comedy clubs, van Haarlem tot Heerlen en van Den Haag tot Enschede. In 2023 heeft ze op het Utrechts International Comedy Festival opgetreden.

Rida Abouhayan

Rida is een nieuw talent in de comedy wereld die pas een jaar bezig is, maar dat zou je nooit hebben gedacht. Hij is charmant en zachtaardig, maar ook vlijmscherp en houdt je dus op je tenen. Met prachtige verhalen vertelt hij hoe hij als 'Limbokaan' tussen twee werelden leeft en hoe het hem vergaat als zachte jongen in een harde wereld.

Jean Opgenort

Jean is een man. Jean is een trotse medewerker van de Efteling en Jean is slecht in opruimen. Jean is verliefd op zijn vriendin. Jean is een grappenmaker, motivator en knuffelbeer. Jean is heel veel dingen. Maar het belangrijkste is: Jean is.

Mo el Khamssi

Mo komt uit Rotterdam West en was altijd de sfeermaker op o.a. Verjaardagfeestjes en bedrijfsuitjes. De stap naar podium was dus een logische stap volgens familie en vrienden. En ze hadden ook gelijk want dit pakte goed uit. Mo heeft in 2011 het Rotterdams Open Podium gewonnen. In 2012 heeft hij 2de plek gehaald bij Comedy Talent Show en in 2013 voorprogramma gestaan van Broederliefde en Amerikaanse superster Comedian Aries Spears. Verder heeft Mo meerdere avondvullende shows gedaan door Nederland en België. 

| Early Bird: €11,00 | Regulier VVK: €13,50 | Regulier Deur: €15,00 |