Hilin's Livingroom Session

Afbeelding
VOORVERKOOP
16.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Op donderdag 16 februari zal P60 voor de eerste keer omtoveren tot huiskamer, waarbij we kunnen gaan genieten van een diverse line-up. Deze line-up bestaat uit songwriters Maurice van Hoek, de broers van Zoetwater en Hilin. Onder het genot van goed gezelschap en een gratis drankje, kijkend naar een avondvullend, intiem huiskamerconcert, waarbij het draait om het contact tussen jou en de muzikant op het podium. Laat je meevoeren door klanken en emoties die opborrelen tijdens “Hilin's Livingroom Session”.

Hilin

Een geboren Amsterdammer met Koerdische roots. Een turbulente jeugd heeft ervoor gezorgd dat de passie voor muziek is gaan bloeien. Zo speelde zij al geregeld in P60 met haar voormalige band 3rd Floor Magic en heeft zich solo ontpopt tot ware verhalenverteller. Zo mocht zij tijdens ESNS spelen op het Pinguin Radio Showcase via Musicmaker Magazine en speelde ze afgelopen herfst in London bij Nate James.

Met haar piano schrijft ze nummers welke onderwerpen als verlies, agressie, depressie en burnout raken die nooit saai zijn om naar te luisteren. Haar verzachtende stem en de arrangementen op de piano zijn interessant en hebben hints van Lana del Rey, Amy Winehouse, Janis Joplin en Aretha Franklin. Toch weet ze elke keer de aandacht te trekken door een warme sfeer te creëren waarin je je meteen thuis voelt en meer van wilt.

Eind 2020 bracht ze haar eerste album “the Bedroom Session” uit om wat hoop in de eenzame reis thuis te verzachten. Perfect passend bij de betekenis van haar naam: vogelnestje.

Volg Hilin op:

https://hilinmusic.com
https://www.instagram.com/hilinmusic/
https://www.facebook.com/HilinMusic/

https://open.spotify.com/album/5HOSb1AVx0KhxAN48pSCAT

Zoetwater

De broers Jelle en Sieb van Zoetwater vertolken hun poëtische teksten en melancholische melodieën met samenzang zoals alleen broers dat kunnen. De akoestische folk is gearrangeerd variërend van minimalistisch (als duo) tot groots met volledige band. Eind 2021 dook het duo een Londense studio in met producer Ian Grimble (o.a. Mumford & Sons, Bear’s Den, Daughter en Causes) voor het opnemen van hun tweede EP. Met de opnames op zak, werd ondertussen getekend bij Revanche Records, waarmee de singles van de EP in 2022 zijn uitgebracht.

De akoestische folk die Zoetwater speelt, is geïnspireerd op een breed scala aan singer-songwriter, indie-, folk- en rockmuziek, van Bear’s Den tot Bon Iver en van Damien Rice tot Simon & Garfunkel, maar dan in het Nederlands.

Volg Zoetwater op:

https://www.zoetwater.net/Default.asp
https://www.instagram.com/ZTWTR
https://www.facebook.com/ZTWTR
https://open.spotify.com/artist/52tA0CWwSfMgh8CbBRSt40?si=8wFMMKkT6KpiMrs4vzb8Q&dl_branch=1

Maurice van Hoek

Maurice van Hoek is in 2015 een getalenteerde student aan het conservatorium, maar met een haperend muzikaal kompas. In een zoektocht naar richting ontvlucht hij zijn opleiding en zijn toenmalige woonplaats Rotterdam om voor drie maanden door Amerika te trekken. Tijdens die trektocht sluit hij de countrymuziek in zijn hart. Van Hoek keert opgelucht terug naar Nederland, met een visie en om te doen wat hij het liefst doet: songs schrijven. Hij heeft zijn draai gevonden en pakt zijn studie weer op, werkt tegelijkertijd aan zijn composities, vormt een band om zich heen en completeert met ‘Live Forevermore’ zijn eerste album, dat in mei 2016 verschijnt. Hij studeert datzelfde jaar cum laude af en ook het album kan rekenen op uitstekende cijfers.

Van Hoek en zijn band groeien in korte tijd tot een hechte eenheid. Hij schrijft veel nieuwe songs en bezoekt andermaal de studio om het verse werk vast te leggen met zijn band. Dat resulteert in september 2018 in het tweede album ‘Traveling Man’. April 2019 zag EP ‘Church Sessions’ het levenslicht, die hem onder meer een jubelrecensie in Lust For Life Magazine opleverde.

Volg Maurice van Hoek op:

https://www.instagram.com/mauricevanhoek/
https://nl-nl.facebook.com/maurice.vanhoek/
https://open.spotify.com/artist/0XKAZ6AUBdENziqwAdzkD4?autoplay=true