Popkoor Amstelveen

Afbeelding

De Workshop

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop wordt afgesloten met een spetterend optreden in P60. Dit onder begeleiding van een professionele band!

Thema

Wordt nog aangekondigd door Boris.

Info & Aanmelden

Docent: Boris Kothuis
   
Data: di 14 maart (start)
  di 21    “
  di 28    “
  di 04 april
  di 11    “
  di 18    “
  di 25    “
  Meivakantie
  di 09 mei
  di 16    “
  di 23    “
  di 30    “    GEEN REPETITIE
  di 06 juni
  di 13    “
  di 20    “    (met live band)
  di 27    “    (met live band)
   
Tijd: 20:00 – 21:15
   
Aanmelden: Het aanmelden gaat via het invullen van een Google Forms formulier. Let op: zonder aanmelding kunnen we geen plek in de groep garanderen, vul het dus daadwerkelijk in. Ook als je al langer meedoet! Link: https://forms.gle/5uoffCT37ViQmq319

 

Prijs & Betaling:

De prijs om deel te nemen aan het hele seizoen is €180,-. Onze voorkeur gaat er naar uit dat het bedrag wordt overgemaakt op het volgende rekeningnummer: NL92 INGB 0685368645 van Stichting P60 o.v.v. Popkoor Amstelveen. Vergeet hierbij niet je naam te vermelden in de omschrijving. Wanneer moet het geld overgemaakt zijn? Voor iedereen die zeker weet te willen deelnemen graag voor 9 maart. Als je eerst voor een proefles komt, kun je het geld in de week na je proefles overmaken.

Restitutie:

Helaas kunnen we betaalde contributie niet restitueren. Bedenk dus goed of je het hele seizoen mee wil en kan doen. Het is niet mogelijk om aan het einde van het seizoen geld terug te vragen voor gemiste lessen.

 

Vragen? Mail ze naar workshop@p60.nl

Dutch